lcpo
Tiket.com logo
hero-banner-image

Cottages in Gagaksipat

Gagaksipat
23 Jul - 24 Jul
1

FAQ about Cottages in Gagaksipat

What are some cheap Cottages that are popular in Gagaksipat?

What are some cool Cottages that have many Instagrammable spots in Gagaksipat?

What are the best Cottages in Gagaksipat with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Gagaksipat this month?

Review about Cottages in Gagaksipat

3.7/5
GoodFrom 346 reviews
5.0/514 Jul 2024
NT • Couple Trip
Suasana terasa sangat bersih. Makanan segar.
3.8/528 Jun 2024
Ita Lestari • Couple Trip
Jarak terjangkau ke pusat kota.
4.8/513 Jun 2024
ZH • Couple Trip
Warm service from staff.
4.8/513 Jun 2024
ZH • Couple Trip
Lowest costs, amazing views.
5.0/513 Jun 2024
MW • Solo Trip
Harga murah, pelayanan terbaik.
userImage-5userImage-5
1 Photo
1.4/54 Jun 2024
FA • Others
Banyak sarang laba2 di lorong kamar Toilet kotor Seprei terlihat seperti habis dipakai ( bekas tamu sebelumnya ) Piring bekas makan tamu tidak dibersihkan dr saya datang sampai pulang tetap di tempat semula yang saya ihat
5.0/511 Mei 2024
Sadana Murti Nugroho • Family Trip
Good Akomodasi sangat bersih.
2.0/510 Mei 2024
IP • Family Trip
Tempatnya horor minta pindak kamar kena cas 150k sayang kan yaudah dibetah2ian aja semalam disana mana depannya ada pohon beringin gede lagi kita2 bawa anak kok ya ditarohnya di kamar paling pojok alasannya semua kamar full padahal masih byk yg kosong selain disitu
4.4/53 Mei 2024
MW • Solo Trip
Makin baik Keamanan parkir terjamin.
5.0/526 Apr 2024
Sudianto SE • Couple Trip
Waduuhhhh serem dan horor euyyyy pdhl nyaman tmptnya apalgi dilantai 2 ya hotel tua lah
1.0/515 Apr 2024
RK • Family Trip
Lantai ngeres, kamar mandi tdk BS air panas+kotor. Sarapan acarnya pahit
5.0/54 Apr 2024
TRY ANUGERAH • Solo Trip
Oke bagus ruangan nyaman karyawan ramah
5.0/53 Apr 2024
TA • Solo Trip
Oke harganya kualitas kamar oke pelayanan oke
5.0/518 Mar 2024
Depi Yuliandi • Family Trip
Suasana tenang tapi serem gaes...
5.0/518 Mar 2024
Depi Yuliandi • Family Trip
Enak bersih tp serem dan kata yg jaga emang ada hantunya 😭
2.0/516 Mar 2024
Memo Firmansyah • Business Trip
Fasilitas seuai dgn harga
2.0/516 Mar 2024
MF • Business Trip
Fasilitas sesuai Harga
4.4/512 Mar 2024
dian anggraeni • Family Trip
Lupa mau ngefoto kamarnya, saya pakai yang d'balcony, kamarnya luas banget ada balkonnya, kamar mandi luas dan bersih, semua fasilitas berfungsi kecuali air panasnya. Kolam renangnya juga enak, nggak terlalu bau kaporit. Parkiran ga terlalu luas juga nggak terlalu sempit, gaya hotel ala ala vintage gitu, lokasi dekat dengan bandara Adi Sumarmo, ada jalan tembusan kalau mau ke Indomaret. Overall ok, kecuali air panas.
4.0/529 Feb 2024
Fauzan • Family Trip
Pelayanan good ha Nya saja hotel sdh lama semoga kebersihannua terus dijaga y
4.8/525 Feb 2024
TA • Solo Trip
Makanan ringan enak. Senyum hangat dari para staf.
Cottages in GagaksipatDon't feel hesitant to book Cottages in Gagaksipat at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!

How to Book Accommodations on tiket.com

how-to-book-poster
1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.