lcpo
Tiket.com logo
hero-banner-image

Apartments in Mlati

Mlati
20 Jun - 21 Jun
1
Showing 56 Apartments in Mlati
Homey Studio At Taman Melati Sinduadi Apartment, Yogyakarta

Apartment

NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star

Homey Studio At Taman Melati Sinduadi Apartment

Awaiting Review
Mlati, Yogyakarta
Homey Studio At Taman Melati Sinduadi Apartment LocationWith a stay at this apartment in Pogung Lor, you'll be a 4-minute drive from Malioboro Street and 6 minutes from Malioboro Mall. This apartment is 10.7 mi (17.2 km) from Prambanan Temple and 0.3 mi (0.5 km) from Gadjah Mada University.Homey Studio At Taman Melati Sinduadi Apartment RoomsMake yourself comfortable in your apartment.See details
Nia tamel, Yogyakarta

Apartment

Nia tamel

Awaiting Review
Mlati, Yogyakarta
See details
Best Homey And Modern Studio At Uttara The Icon Apartment, Yogyakarta

Apartment

NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star

Best Homey And Modern Studio At Uttara The Icon Apartment

Awaiting Review
Mlati, Yogyakarta
Best Homey And Modern Studio At Uttara The Icon Apartment LocationWhen you stay at this apartment in Depok, you'll be in the business district, a 4-minute drive from Malioboro Street and 6 minutes from Malioboro Mall. This apartment is 10.7 mi (17.2 km) from Prambanan Temple and 0.6 mi (1 km) from Gadjah Mada University.Best Homey And Modern Studio At Uttara The Icon Apartment Facility and ServiceThis apartment offers designated smoking areas.Best Homey And Modern Studio At Uttara The Icon Apartment RoomsMake yourself comfortable in this air-conditioned apartment, featuring a kitchen with a full-sized refrigerator/freezer and a stovetop. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Conveniences include a rice cooker and complimentary bottled water.See details
Starts fromIDR 858,927/room/night
Login illustration

Do you have an account?

Register or log in to enjoy more discounts and exclusive offers!

Jasmine Garden Yogyakarta, Yogyakarta

Apartment

Jasmine Garden Yogyakarta

Awaiting Review
Mlati, Yogyakarta
Jasmine Garden Yogyakarta welcomes you to a comfortable stay at Yogyakarta. The Apartment offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, swimming pool, and private pool.See details
Kost or Pasutri Rooftop Pogung Dalangan Sleman, Yogyakarta

Apartment

Kost or Pasutri Rooftop Pogung Dalangan Sleman

Awaiting Review
Mlati, Yogyakarta
See details
Apartment Taman Melati by Jowo Kluthuk, Yogyakarta

Apartment

NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star
NHA Star

Apartment Taman Melati by Jowo Kluthuk

Awaiting Review
Mlati, Yogyakarta
Jowo Kluthuk Taman Melati provides accommodation in The City of Yogyakarta, Each room is modernly designed and has staff who will be happy to serve you and give advice about the local area. Whether you're on a business trip or on vacation, our luxurious rooms, inspired interiors, state-of-the-art amenities and attentive amenities will create a life experience in unforgettable harmony. Designed by the most creative thinkers in their profession and managed by the most passionate hospitality businesses, we finally begin our journey to serve you. For the room itself we provide room facilities of the type, combining contemporary décor with local access to create a calm atmosphere. Modern bathroom with standing shower. This room is a room featuring high quality facilities that provide a friendly atmosphere that you expect to return home when you are away from home. Rooms with a modern touch that perfectly suits your needs.See details

FAQ about Apartments in Mlati

What are some cheap Apartments that are popular in Mlati?

What are some cool Apartments that have many Instagrammable spots in Mlati?

What are the best Apartments in Mlati with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Mlati this month?

Review about Apartments in Mlati

4.0/5
GoodFrom 22096 reviews
1.0/519 Jun 2024
Ferensiska Ferensiska • Family Trip
Awal nginap baru plg dr Borobudur lagi cape2nya pengen tidur capek , pas masuk kamar nyalain AC baru sbntr tiba2 mati AC nya , trs panggil karyawan nya sampai 2 orang di utak Atik kira2 ada 1 jam an gak bisa jg nyala AC , alhasil di tawarin kipas angin , dan ternyata gilakk kipas angin nya kecil bangett hampir gak ada angin , trs kan kita boking 2 malam , krna begitu pagi nya langsung kita minta cek out aja , dan kita minta kompensasi donk sama owner nya dan owner nya blg akan di bicarakan lagi dengan istri nya , tapii pas kita wa owner nya ada be2rapa hari gak di respon wa kita yg Uda panjang x lebar , pas di bls lagi tunggu pihak tiket.com krna kita beli lewat tiket.com , paling gak kan bls ya wa kita ini gak di respon sama sekali , kecewa sih sama pelayanan nya begitu , next sih gak bakal nginap di sini lagi
1.8/519 Jun 2024
ML • Solo Trip
Aku kasi review jujur ya, gak dikasi nginap gratis gak papa 😁 Jujur aku trauma nginep disini. Lokasi sudah strategis tapi sayang sekali tempatnya kurang proper dan diluar ekspektasi saya. Untuk idenya sebenernya sangat bagus dan keren tapi alangkah baiknya jika di upgrade menjadi lebih baik. Mulai dari box untuk peletakan pintu dan kasur bisa dipikirkan lebih lagi, untuk keluar masuk itu sangat susah, pintunya susah untuk dibuka, dan karena posisi pintunya seperti itu repot juga untuk keluar masuknya, keluar masuknya gak PW. Di dalam box ada 4 macam tombol, 2 tombol untuk lampu, 1 tombol untuk kipas, 1 tombol untuk buka pintu. Sayang karena tegangannya kurang kuat jadi tidak bisa dipakai secara bersamaan. Kita harus memilih salah satu, kalo mau pakai tombol buka pintu, maka tombol yg lainnya harus dimatikan. Didalam box juga cuma ada 1 colokan yaitu colokan USB, bisa dipertimbangkan untuk kedepannya ditambahkan colokan lain. Cermin di dlm box tidak bisa dipakai dengan baik, saat dipakai untuk berkaca tampak bergelombang. Yg kedua kamar mandi kotor, tidak ada heater, showernya keluar airnya sangat kecil. Cermin seadanya tidak ada colokan dan hairdryer di kamar mandi. Mungkin bisa belajar dari capsule hotel lain dan menjadi versi lebih baiknya sehingga untuk kedepannya menjadi capsule hotel yg terbaik. Maju terus tamu capsule hotel semoga sukses selalu.
5.0/519 Jun 2024
Azmi Lisani Wahyu • Couple Trip
Worth it ❤️ Sampe gak mau pulang!
5.0/519 Jun 2024
Widayat Widayat • Solo Trip
Sangat memuaskan pengalaman menginap disinj
5.0/519 Jun 2024
Widayat Widayat • Solo Trip
Sangat bersih, pelayanan sigap dan nyaman
5.0/519 Jun 2024
rebecca cindy • Couple Trip
Bersih, kamar luas, pelayanan oke, tempat parkir luas, harga terjangkau
5.0/518 Jun 2024
KS • Family Trip
Ruang bersih dan cerah banget. Area kolam renang tertutup. Dekat dengan tempat wisata.
userImage-7userImage-7
1 Photo
5.0/518 Jun 2024
Alfrino Tarekat • Business Trip
Diatas ekspektasi, dengan harga standard namun fasilitas, luas kamar, pelayanan, dan lokasi yang strategis, hotel highly recommend Rapi dan bersih.
5.0/518 Jun 2024
CM • Couple Trip
semua nya bagus, tapi listrik dan parkir masih bayar sendiri
5.0/518 Jun 2024
retno wahyuni • Family Trip
Lokasi di pusat kota. Pemeliharaan taman bagus.
4.0/518 Jun 2024
Aris Martha • Solo Trip
Good price but nothing special
5.0/518 Jun 2024
Suryani Eka Putri • Couple Trip
Bersih dan pelayanannya bagus
5.0/518 Jun 2024
Yuyun yuningsih • Family Trip
Tempat ternyaman buat liburan keluarga,datang berkali2 ga ada bosannya,tq kharma villas
2.0/517 Jun 2024
SA • Solo Trip
Kameranya tidak sesuai gambar di aplikasi ini🫠
5.0/517 Jun 2024
Galih Endro Utomo • Solo Trip
Kamar dibersihkan dengan cermat. Kamar dibersihkan dengan cermat. Kamar dibersihkan dengan cermat. Kamar dibersihkan dengan cermat. Kamar dibersihkan dengan cermat.
5.0/517 Jun 2024
Arka Arka • Family Trip
bagus banget, pas kesana sepi, jadi berasa privat bgt. Dan nasi gorengnya porsinya luar biasanya, enak bgt. dan pisang gorengnya juara. air panas nya berfungsi dgn baik. AC juga joss.
5.0/517 Jun 2024
SR • Business Trip
Tempat yang ideal untuk menginap.
5.0/517 Jun 2024
AH • Solo Trip
Mantab banget buat solo trip
5.0/517 Jun 2024
Tan Bastian Artawijaya • Couple Trip
good Kamar disanitasi.
5.0/516 Jun 2024
KS • Business Trip
Kebersihan sangat baik. Suasana tenang di malam hari.
Apartments in MlatiDon't feel hesitant to book Apartments in Mlati at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!

How to Book Accommodations on tiket.com

how-to-book-poster
1. Find the accommodationEnter the name of the city, area, or accommodation to find the place you want.
2. Select a roomOn the accommodation detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the accommodation about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don't forget to use the promo code to get a cheaper accommodation price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.